Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Hırsızlık Büro Amirliğine ekipleri, Yavuz Selim, Kayalık ve Mehmet Akif Mahallelerinde evlerden hırsızlık yapılması üzerine çalışma başlattı.

Kapı anahtarının dilini düşürerek hırsızlık yapıldığı bilgisi alan emniyet ekibi, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, yapılan incelemede şüphelilerin yaşı küçük Sibel Özdemir ile yanlarında bulunan Pınar Özdemir ve İpek Özdemir, olduğunu belirledi. 

Ekipler, tarafından kent merkezinde bir işyerinde hırsızlık yapmak için girdikleri esnada suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan 3 şüphelilerin üst aramasında ayakkabılarının içerisinde bin 500 lira para ile altın kolye ele geçirildi. Ele geçirilen altın ve paralar muhafaza altına alınırken şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

- EMNİYET BİNASINDAN GÜLEREK ÇIKTILAR

Emniyetten çıkışta ise görüntü almaya çalışan gazetecilere el sallayan hırsızlık şüphelileri, muhabirlerin neden gülüyorsunuz? sorusuna ise 'siz çirkinsiniz ona görülüyoruz' şeklinde cevap verdiler.

Şüphelilerin hırsızlık anı ise hırsızlık yaptıkları adreslerdeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Sibel Özdemir'in Ankara 1. Çocuk Mahkemesi tarafından hırsızlık suçundan arandığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :

Kaynak: pha