Fabrika işçisi Osman Delibaş ile Sultan Delibaş, geçen pazar günü, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda yapılan düğün ile evlendi.

Çiftin yakınlarının katıldığı düğünde, davetliler aileden birine isimlerini yazdırıp, hazırlanan takılarını attıkları kutuya adını Oktay Yıldırım olarak yazdıran davetli de çeyrek altın koydu. 

Bir süre sonra geri gelen bu kişi, takılarla ilgilenen aile üyesine, düğüne gelemeyen annesinin takıyı çiftin evlerine giderek kendisinin hediye edeceğini söyledi. Çeyrek altını geri istedi. Kutudan bir çeyrek altın çıkarılarak, bu kişiye verildi.

Düğünden sonra altınları bozdurmak için kuyumcuya giden çift, çeyrek altınlardan biri sahte çıkınca, 2 ailenin de tanımadığı kişinin sahte altın verip, gerçek altın aldığını anlayınca durumu polise bildirdi. Polis ekipleri tarafından düğün salonu güvenlik kamera kayıtları incelemesinin ardından şüphelinin M.A., olduğu tespit edildi. 

Polis ekipleri tarafından kendini 'Oktay Yıldırım' olarak tanıtan M.A., Kayalık Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan M.A., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Emniyetteki sorgulamasın ardından M.A., çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha