Adıyaman'ın Besni ilçesinde, çocuklar arasındaki tartışmaya dahil olan iki aile arasında çıkan ve 1 kişinin tabancayla vurularak öldüğü kavgada yaralanan 3 kuzenden 2'si tedavilerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı. 

Edinilen bilgiye göre, olay, 1 Ağustos’ta ilçeye bağlı Oyalı Mahallesi’nde meydana geldi. Baysoy ile Akar ailelerinin çocukları arasında kavga çıktı. Ailelerinde katıldığı tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

Tabanca ve bıçak kullanılan kavgayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kavga sonlandırılırken kavgada yaralanan Mehmet, Emrah, Şahin Baysoy ve Mustafa Akar, sağlık görevlileri tarafından Besni Devlet Hastanesine götürüldü.

Tedaviye alınan yaralılardan Mustafa Akar, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan diğer yaralılar ise yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman'a sevk edildi.

Tedavilerinin ardından Mehmet Baysoy ile Emrah Baysoy, jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri altında Besni Adliyesine getirildi. Adliyede getirilen zanlılar nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tedavisi devam eden Şahin Baysoy ise hastanedeki tedavisinin ardından mahkemeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha