Olay, dün gece yarısı Yeşilyurt Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, Dilan B., babası Yusuf Buğdaci, alkollü olarak eve gelerek  annesine şiddet uyguladığı iddiası üzerine tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Dilan B., evde babasına ait tabanca ile peş peşe ateş etti. Göğsüne 4, başına ise 1 kurşun isabet eden Yusuf Buğdaci, olay yerinde yaşamını yitirdi. Silah sesini duyanların ihbarıyla eve gelen ekiplerin çalışması sonrası Yusuf Buğdaci'nin cansız bedeni otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu.

-OTOPSİ TAMAMLANDI

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan otopside göğsüne 4, başına ise bir kurşun isabet eden Yusuf Buğdaci, tabancadan çıkan kurşunlardan hayatını kaybettiği belirlendi.

-BABA BUĞDAYCI TOPRAĞA VERİLDİ

Hastane morgundan alınan Yusuf Buğdaci'nin cenazesi yakınlarının gözyaşları arasında Karapınar Mezarlığı'nda kılınan öğlen namazının ardından toprağa verildi.

-ANNESİNE ŞİDDET UYGULADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Polis tarafından gözaltına alınan Dilan B., annesi Canan B. ve erkek arkadaşı Emrah D., ise sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Emniyette sorguya alınan şüphelilerden Dilan B'nin erkek arkadaşı olduğu belirtilen Emrah D., cinayet sonrası eve çağrıldığı olayla bağlantısı olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı.

Sorguya alınan Dilan B., babası Yusuf Buğdaci, alkol alarak annesi Canan B'ye şiddet uyguladığı için öldürdüğünü belirtti. Sorgulaması tamamlanan anne ve kızı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha