Dün gece merkeze bağlı Balaban köyünde Abdullah ve Fatma Yıldırım'ın 6 erkek, 4 kızının en küçüğü olan Özge Yıldırım(17) temizlik yaptıkları esnada yerde bulunan elektrik pirizini kaldırmak isteyince elektrik akımına kapıldı.

Elektrik akımına kapıldığını gören ağabeyi Rıdvan Yıldırım (26) ise kardeşini kurtarmak isterken o da elektrik akımına kapıldı. Sesi duyan yakınların yardımıyla elektrik akımından kurtarılan iki kardeş otomobil ile ihbarla yolda karşıladığı sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla taşındı.

Sağlık görevlileri tarafından yaralılar, ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan iki kardeşten Özge Yıldırım, doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ağabeyi Rıdvan Yıldırım'ın ise tedavisi sürdüğü öğrenildi.
Öğlen namazının ardından Yeni Mezarlık Caminde düzenlenen cenaze törenine babası, annesi ve yakınları katıldı. Babası ve yakınlarının güçlükle ayakta durduğu cenaze töreninde, cenaze namazı öncesi ailesi tarafından getirilen tülbent Özge Yıldırım'ın tabutunun üzerine konuldu.

Kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım, toprağa verildi.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha