EGM Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı görevlilerince yapılan çalışmalarda ülke genelinde kapalı alanda yasa dışı esrar maddesi elde etmek amacıyla kenevir bitkisi yetiştirdiği değerlendirilen 574 kişi tespit edildi.

Şüphelilerin yakalanması için 59 ilde bu sabah eş zamanlı operasyon başlatıldı. Belirlenen 630 adrese yönelik yapılan operasyonda bin 213 ekip, 3 bin 644 personel ve 113 narkotik detektör köpeği görev aldı.

Tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile özel harekat polislerinde katıldığı sabah erken saatlerde kent merkezinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda özel hareket polisleri tarafından adreslerde önlem alınırken polis tarafından adreslerde yapılan aramada tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Aramada ele geçirilenlere polis el koyarken M.Ş. ve Ş.A., gözaltına alındı.

Gözaltına alınan M.Ş. ve Ş.A., Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha