Merkeze bağlı Akhisar köyünde 6 gün önce evinden ayrılan konuşma engelli Taceddin Taşdak'tan haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi.
İhbarla olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekipleri tarafından bölgede geniş çaplı araştırma yapılarak Taşdak'ın gezdiği bölgeler aranmaya başladı.

-GÖKSU ÇAYI'NDA ARAMA ÇALIŞMALARINDA ŞANLIURFA İL SINIRINA YAKLAŞILDI

İl Emniyet Müdürlüğü Dalgıç ekipleri tarafından Göksu Çayı'nda arama çalışmaları başlatırken ekipler 6 gündür Göksu Çayı'nda ilerleyerek Şanlıurfa il sınırına yaklaştı.Dalgıç ekipleri suda arama yaparken jandarma ve AFAD ekipleri ise karadan arama çalışmaları yapıyor. Bölgeye getirilen dron ile havadan arama çalışmaları yapıldı.

-"AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİLDİ"

Her sabah aynı güzergahı kullandığını ve akşamları ise geri döndüğünü belirten amcası Mehmet Taşdak,"Ben amcasıyım ayrı köylerde oturuyoruz ama her gün bu güzergahta geziyormuş bu son gün gidip gelmemiş, arıyoruz bulamıyoruz. Ekipler sağolsun elinden geleni yapıyor. Suda kaybolduğu için değil bu tarafa geldiği için arıyoruz. Belki düşmüş olabilir. Aklı dengesi yerinde değildi daha önce beyin ameliyatı geçirdi. Hafızası gidip geliyordu."dedi.

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha