Sabah erken saatlerde Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Özel Hareket polisleri ile polis köpeğinin de katıldığı 10 adrese operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyondan Umut A., Mahmut Ç., Sedat S., Mehmet K., Ramazan D., Tugay Y., Oğuzhan Y., Murat D., Şahin D. ve Ferdi T., gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramada 26 paket halinde 149 gram eroin, 20 paket halinde 151 gram esrar, 33 uyuşturucu hap ve 16 paket halinde bonzai ele geçirildi.

Ele geçirilen uyuşturucular muhafaza altına alınırken, şüpheliler gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

- UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE DEVAM EDECEK
Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, düzenlediği basın toplantısında uyuşturucuyla mücadelenin devam edeceğini bildirdi.

"Uyuşturucu şube müdürlüğü görevlilerimiz tarafından ilimiz genelinde yapılan operasyon neticesinde daha önceden belirlediğimiz adreslere eşzamanlı operasyon yapıldı" ifadelerini kulanan Alper, "Bu operasyonlar neticesinde torbacı diye tabir ettiğimiz sokak satıcılarından 10 tanesi toplam 26 paket halinde 149 gram eroin, 20 paket halinde 151 gram esrar, 33 uyuşturucu hap ve 16 paket halinde bonzai maddesiyle satışa hazır halde suçta kullanılmış olan paralarla birlikte ele geçirildi. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğüyle beraber bu operasyonlar sık sık yapılmaktadır" dedi.

- NEFES ALDIRMAYACAĞIZ

Okul önlerinde daha hassas davranacaklarını aktaran Alper, "Biz buradan okul önlerinde veya çeşitli yerlerde gençlerimizi zehirleye yönelik sokak satıcılarına karşı amansız olarak devam edeceğini, tabiri caizse biz uyuşturucu satıcılarına ilimizde nefes aldırmayacağız özellikle Narko Timlerin faliyete geçmesi ve narkotik köpeği Sezar'ında ilimize gelmesinden sonra bu çalışmalar dahada artarak ime kazanmıştır."şeklinde konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :

Kaynak: pha