Adıyaman'da, Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın ihtiyaç sahibi ailelere verdiği kömürü dağıtan 2 kişi darp edildi, 3 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, Yenimahalle'de bir aileye valilik tarafından dağıtılan kömürü teslim etmeye giden müteahhit işçisi Abuzer Çakır'dan kömürü teslim alacak kişilerin kamyoneti tam yanaştırmasını istedi. 

Çakır, kamyonetin sığmayacağını söylemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle şüpheliler sürücüsü Abuzer Çakır ile yanında bulunan yeğeni 16 yaşındaki Muhammed Taha Çakır'a tekme, tokat ve sopalarla saldırdı. 

İhbarla olay yerine gelen polis tarafından kavga sonlandırılırken burnu kırılan sürücü Abuzer Çakır ve ayağı kırılan Muhammed Taha Çakır, ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Polis kavgaya karıştığı belirlenen ismi öğrenilemeyen 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

"Kesinlikle sonuna kadar takipçisi olacağız"

Evin avlusuna kömürleri getirmesini istediğini ve araç yüklü olduğu için içeri giremeyeceklerini söylediği için darp edilen Abuzer Çakır, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Sosyal Yardımlaşma Vakfının kömürlerini dağıtıyordum. Yine bir aileye gittiğimizde iki aile abi kardeş kömürlerini indireceğimiz esnada buraya indirmeyin karşı abimlerin oraya indirin dedi. Tamam dedim bizde yardımcı olmak amacıyla oraya götürdüğümüzde yerini beğenmeyip evin avlusunun içine koymamızı söylediler bende aracın yüklü olduğunu söyledim evin içerisine giremeyeceğini söyledim. Sonra hakaret etmeye, tartışmaya başladılar. Aracın içerisindeyken bize 3 kişi saldırmaya başladı. O darbelerle burnum kırıldı. Yeğenime de çekiçle falan saldırdılar. Arabaya saldırdılar zarar verdiler. Polisi ve ambulansı dahi kendimiz aradık o kadar vahşi kişilerdi. Zaten ifademizi falan aldılar şikâyetçi olduk. Kesinlikle sonuna kadar takipçisi olacağız bu olayın, her şekilde hakkımızı alacağız."

 

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha