Turgut Reis Mahallesinde ikamet eden 5 çocuk babası Mustafa Oğuz, 4’ncü kattan düşen 3 yaşındaki kızı Gülfidan’ın düşme anına ilişkin yaşanan olayı anlattı.

İftara doğru kendisinin fırına yemeği almaya gittiğini ve evdeki kızının kendisini arayarak olayı söylediğini belirten Baba Mustafa Oğuz, eve geldiğinde 3 yaşındaki Gülfidan’ı yerde gördüğünü ve şok geçirdiğini belirtti.

Gülfidan’ın sağlık durumunun şimdi iyi olduğunu belirten baba Oğuz, “Dün evimizde kızım balkondan düştü. Şuan durumu iyi. Olay gerçekleştirdikten sonra hastaneye kaldırdık. Beyin tomografisi çektik. Doktorlar çocukta bir sıkıntı olmadığını belirtti. Çok şükür çocuğum şimdi iyi. Ben fırına yemek almaya gitmiştim. O arada kızım telefon etti. Gel dedi. Baba Gülfidan düşmüş. Geldim, kızım aşağıda, mahalleli toplandı, sağ olsun. O arada 112 acil servisi aramışlardı. 5 dakika sonra ambulans geldi. Biz hastaneye gittik. Bir sıkıntısı yok” dedi.

Aynı mahallede berber dükkanı bulunan Ali Acar ise büyük bir ses duyduğunu ve dışarı çıktığında çocuğu yerde gördüğünü ve ambulansı arayarak bilgi verdiğini söyledi.

Yaşanan olayı anlatan Acar, “Dün iftara 40 dakika kalasıya dışarıdan bir ses geldi. Araba üstüne 3 yaşında komşu çocuğumuz düştü. Çocuğun yanına gittiğimde araba üstüne düşmüş ve daha sonra yere düşmüştü. Elleri sallanıyordu. Yerde titriyordu. Çocuğa müdahale etmeden ambulansa haber verdim. Ambulans 5 dakikada geldi. Çocuğu hastaneye götürdüler. Şimdi bildiğim kadarıyla durumu iyi. Çocuğun yanında kimse yokmuş. Balkona çıkıp oynamış. Aşağı sarkınca düşmüş” diye konuştu.

Turgut Reis Mahallesinde dün akşam meydana gelen olayda,. 4 katlı binanın son katında oturun Gülfidan Oğuz, balkondan aşağıya düşmüştü.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha