3 yıl gibi uzun aradan sonra “Bahar” isimli albümüyle sevenleriyle buluşan değerli hemşehri sanatçımız “Zara” her zaman ki gibi güzel bir albümle sevenleriyle buluştu. Kendi yapım şirketini de kuran Zara, bu albümünün sadece yorumculuğunu yapmayıp prodüktörlüğünü, müzik yönetmenliğini ve yapımcılığını da üstlenerek tecrübesini de ortaya koymuş oldu. Bahar adlı albümü 16 eserden oluşmakta. Ayrıca Sezen Aksu, Neşet Ertaş, Selahattin Sarıkaya, Aziz Çelik, Sabahat Akkiraz, Ali Ekber Tagiyev, Fazıl Kocaoğlu imzasını taşıyan eserlerini de yorumlayan Zara, gönül dünyasına bahar havası estirmek istediğini belirtiyor.

Ayrıca, Türkiye’nin en değerli müzisyenlerinin buluştuğu bu albümün ilk klibi yine Türkiye’nin önde gelen yönetmenlerinden biri olan Deniz Akel tarafından ”Tez Gel Yarim” isimli esere 16 mm film tekniği kullanılarak İstanbul’un çeşitli tarihi mekanlarında ve geniş bir kadro ile çekilmiştir. Zara’nın styling çalışmasını Esra Başıbüyük üstlenirken, bu güzel kareleri fotoğraflamak görevi de Cemil Ağacıkoğlu’na düşmüştür.

Sesi, yorumu ve duruşuyla gurur kaynağımız Hemşehrimiz sevgili Zara`ya adiyamanlilar.net ailesi olarak selamlarımızı sunuyoruz...

Albüm Şarkıları

Albüm ŞarkılarıTez Gel Yarim
Söz & Müzik: Salih Ağca

Derde Düştüm
Söz & Müzik: Neşet Ertaş

Be Vefasız
Söz: Anonim     Müzik: Sezen Aksu

Yalelli
Söz & Müzik: Anonim

Aşk Bir Izdırap
Söz & Müzik: Selahattin Sarıkaya

Artık Sana Elveda
Söz & Müzik: Aziz Çelik

Yare Söyleme (U.H)
Söz: Anonim     Müzik: Musa Eroğlu

Sunam
Söz & Müzik: Anonim

Son Fasıl
Söz & Müzik: Fazıl Kocaoğlu

Atım Arap
Söz & Müzik: Anonim

Havada Durna Sesi
Söz & Müzik: Anonim

Gova Gova
Söz: Neşet Ertaş     Müzik: Anonim

Seyran
Söz  Anonim     Müzik: Aşık Noksani

Bir İncecik
Söz & Müzik: Anonim

Ömrün Payızında
Söz & Müzik: Anonim

İsteyirem Görim Seni
Söz & Müzik: Ali Ekber Tagiyev

 

Editör: Adıyaman Haber