Halılar evlerimizin vazgeçilmezleridir. Evler için son derece önemli olan halıların, elbette temiz, bakımlı ve hijyenik olması büyük önem arz etmektedir. Yılda birkaç kez yıkanmakta olan, yerlere serdiğimiz halılarımızın imkânlarımız dâhilinde yıkanması gerekir. Günümüz şartlarında, artık geleneksel halı yıkama usullerinden uzaklaşılmaktadır. Teknolojilik gelişmelere paralel olarak, ileri seviyelerde ki otomatik yıkama sistemlerine başvurulmaktadır. Kırsal kesimlerde bile, artık halılar, halı yıkama fabrika veya firmalarına verilmektedir.

Öyle ki her geçen gün, halı yıkama makinelerinde ve firmalarında artış gözleniyor. Halı yıkamalara olan rağbetin artmasıyla, manuel gelenekleşen halı yıkama usullerinden vazgeçilerek, kayıt altına alınmış, şirketler eliyle yapıldığını görüyoruz.

Elbette ki halı yıkamalar, tamamen el değmeden yapılan işlemlerden ibaret değildir. Sağlık ve hijyen koşulları göz önünde bulundurularak, insan elinin değmesi gereken durumlarda mevcuttur.

Artık günümüzde kimse halıların sadece lekelerden arınması için, bu firmalara vermiyor. Sağlığa elverişli ve sürekli halılara sahip olmak için, yıkma standartların üst seviyede olduğu yerler tercih edilmektedir. Hatta bu anlamda gerektiğinde, binlerce liralık halılarını yıkatacağı yerleri yerinde gözlemleyerek, temiz, sağlıklı, kaliteli temizlik malzemesi kullanan yerleri görerek, tercih etmektedir.

Misyonu ve vizyonu olan ve kendilerine müşteri memnuniyetini ön planda tutan halı temizleme şirket ve firmaların ayakta kaldıklarını görüyoruz. Kaliteden ödün vermemek adına, kullanılan şampuan, deterjan, leke çıkartıcılar, elektriğin, araçların ve en önemlisi kullanılan su gibi, hepsinin büyük önem arz ettiği, müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu,  sorumluluk ve prensipleri olan firmalar, her zaman takdir edilir ve tercih edilir olmuştur.

İşte bu bağlamda, 6 yıldır Adıyaman da hizmet veren ADY ASLAN HALI YIKAMA;  hizmette güven, müşteri memnuniyeti, kalite, hız ve prensiplerine bağlı, etik değerleri olan, müşteri odaklı çözümlere önem veren, sosyal sorumluluk sahibi bir firma olarak hizmet vermektedir.

İyi temizlenmemiş halıların bakteri yuvası olduğunu herkes bilir. Bunun farkında ve bilincinde olan ADYASLAN HALI YIKAMA; müşterilerine sunduğu hizmetlerden olan halı temizliği hizmeti ile halılarınızı evinizden alıp, birkaç gün gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde, halılarınızın ilk günkü gibi temiz, istenmeyen kir ve bakterilerden arındırılmış, dezenfekte edilmiş, ambalajlanmış bir şekilde teslim etmektedir.

Evlerden ücretsiz aldığı halıları, yine ücretsiz olarak evlere teslim eden Ady  Aslan Halı Yıkama; tüylere ve saçaklara zarar vermeden yaptığı özverili ve kalite farkı ile Halı Yıkama Federasyonu tarafından Örnek Firma ödülüne de lâyık görülmüş.

Basın sektöründe başlayarak, inşaat sektörüyle devam eden ve halen iştigal ettiği halı yıkama firmasıyla adı sıkça anılan Ramazan Aslan, aynı zamanda da Fenerbahçe Yönetim kurulu üyesidir.

Kullanılan malzemeler, yapılan hizmet ve özverili çalışmayı kendine ilke edinmiş, kendine özgü misyonu ve vizyonu bulunan Ady Aslan Halı Yıkama, ev hanımlarının halı temizliğinde birbirine tavsiye ettiği firma haline gelmiştir. Elbette her şey makine değil, bunda bilgi, birikim, tecrübe ve müşteri memnuniyetinin de büyük önemi var.

Zey yolu üzerinde, Zombaba Camii karşısında bulunan ADY ASLAN HALI YIKAMA her zaman, sorumluluk bilinciyle en iyi hizmeti sunmayı kendine görev saymıştır.

Kerim BAYDAK

[email protected]