Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Adıyaman Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Dr. Süleyman Kılınç, İstanbul’da hemşerileri ile bir araya geldi. Kılıç, Adıyamanlılar Vakfı’nın Bağcılar’daki Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

Kılıç’ı, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak, yönetim kurulu üyeleri ve mütevelli heyeti üyeleri karşıladı.

Ziyarette konuşan Kılınç, eğitime verdiği kesintisiz destekten dolayı Adıyamanlılar Vakfı’na teşekkür etti.

Vakıf yöneticilerinin hiçbir beklenti içinde olmadan yıllardır eğitime kesintisiz destek olduğunu belirten Kılınç, şöyle devam etti:

”Hasbi, düzgün, Allah rızası için çaba sarf eden insanlara büyük saygı duyuyorum. Konuşulandan ziyade yapılanlar çok önemli. Bizim hakikaten şimdi en büyük sıkıntımız budur. Çok şükür hepimiz muhafazakâr insanlarız. Ama zaman zaman yıpranmalar, hırpalanmalar, sıratı müstakimden sapmalar gözlemlenebiliyor. AK Parti adaylığı bizim için büyük bir onur. Bu görev ağır bir sorumluluk. Bu sorumluluk, tek bir kişinin altından kalkabileceği sorumluluk değildir. İstişareye dayalı, hep beraber ne yapabiliriz diye düşünmemiz lazım. Bizim hasbi insanlara ihtiyacımız var. Ben de Adıyamanlılar Vakfı’nın bir üyesi olarak, desteğinize ihtiyacımız var. Sizin eleştirilerinize, önerilerinize ihtiyacımız var. Bir kurumda özeleştiri yoksa o kurumda gelişme olmaz. O yüzden sürekli bir eleştiri kültürünün olmasını istiyoruz. Adıyaman için elimizden geleni yapmak için çalışacağız.”

Kılınç, Adıyamanlılar Vakfı’na her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Sait Aybak da ziyaretinden dolayı Kılıç’a teşekkür etti. Aybak, Adıyaman’a faydalı olabilmek adına Kılınç’a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.

 Ziyarette, karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Kılınç, Adıyamanlılar Kültür Merkezi’ni gezerek bilgi verdi.

Haber: Yusuf Atlıhan

Editör: Adıyaman Haber