Vakfın İstanbul Bağcılar'daki genel merkezinde gerçekleşen ziyarette, Adıyamanlılar Vakfı mütevelli heyeti üyeleri Ömer Özkartal, Mustafa Karlı, Hüseyin Gözgü ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ömer Özkartal, Toprak'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adıyamanlılar Vakfı olarak ihtiyacı olan herkese yardım eli uzatmaya çalıştıklarını belirten Özkartal, şunları ifade etti:

''Suriye’deki kardeşlerimiz için bir haftada 25 tır yardım malzemesi hazırlayıp gönderdik. Amacımız daha fazla muhtaç sahibine ulaşmak, daha fazla öğrenciye burs desteği sağlamak. Vakıf olarak sadece burs yardımında bulunmuyoruz, toplumun her kesime dokunma gayretindeyiz. Mesela Adıyaman’da bulunan köyler için proje üretip taziye evleri açabiliriz." 

Milletvekili Mehmet Fatih Toprak ise Adıyamanlılar Vakfı'nın hizmetlerini takdirle izlediğini söyledi.

Türkiye'nin çok güzel bir ülke çok güzel bir ülkede yaşadıklarını belirten Toprak, “Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi bir liderimiz var. Hamdolsun Osmanlı tarihinde bile en başarılı sayılabilen 3-4 liderimiz var. İslam coğrafyasının lideri olarak hakkı haykıran bir liderimiz var. Bize de en az onun kadar çalışmak düşer. Adıyaman'ımız için, Türkiye için her birlikte çalışacağız. İnşallah her zaman güzel şeyler konuşuruz." diye konuştu.

Ankara şubesinin de açılmasıyla birlikte vakfın daha da güçlendiğini vurgulayan Toprak, vakfın hizmetlerini yakından takip ettiğini vurguladı.

Toplantıda söz alan yönetim kurulu üyeleri de Adıyaman’ın sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Konuşmaların ardından, toplantıya katılan mütevelli ve yönetim kurulu üyeleri söz alarak kendilerini tanıttı.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha