Vakfın Adıyaman şubesinde gerçekleştirilen ziyarette Ahmet Aydın’a AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış da eşlik etti.

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman şubesi yönetim kurulu üyeleri de ziyarette hazır bulundu.

Aydın, Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi Başkanlığını geçtiğimiz günlerde devralan Abdülhamit Ünsal’ı görevinden dolayı tebrik etti, başarılar diledi.

Vakıf çalışmalarının fedakârlık gerektirdiğini belirten Aydın, Adıyamanlılar Vakfı’nın hizmetlerini takdir ettiğini söyledi.

Türkiye’ye yönelik bir ekonomik savaşla baskı oluşturulmak istendiğini vurgulayan Aydın, ”Terör olayları yöresel hissediliyor ancak ekonomik savaş ülkenin genelinde hissediliyor. Ülkemiz yeni bir sistemle yeni bir yapılanma içerisinde. Bu yapılanma, düşündüğümüzden daha hızlı gelişiyor. Türkiye giderek daha güçlenecektir.” İfadelerini kullandı.

Adıyamanlılar Vakfı Adıyaman Şubesi Başkanı Abdülhamit Ünsal ise ziyaretlerinden dolayı Aydın’a ve ekibine teşekkür etti. Adıyamanlılar Vakfı’nın en çok burs veren vakıf durumunda olduğunu vurgulayan Ünsal, Adıyamanlı gençlerin sahipsiz bırakılmaması için daha fazla gayret göstereceklerini kaydetti.

Ziyarette, vakfın yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye gündemi üzerinde fikir akış verişinde bulunuldu.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha