Adıyaman’lı Gazeteci-Yazar Nazan Taştan Yapıcı Business Channel Tv'de yayınlanan Sema Baysal ile İŞKOLİK programına konuk oldu.

Pragramda Sema Baysal’ın sorularını cevaplayan Yazar Nazan Taştan Yapıcı, kadın yazarların desteklenmesinin  önemine değinerek, yayınlanmış 5 çocuk hikaye kitanının olduğunu, ileride şiir kitabı yazabileceğini, yakında engelli bir çocuk için kitap yazacağını ve gelirini bağışlayacağını, bunun için yayın evleriyle görüştüğünü, sırada yayınlanacak daha çok kitapları olduğunu söyledi.

Kitap okuma adına ve kitap okuma alışkanlığını kazandırma adına bazı çalışmalarının olduğunu, çeşitli okullara 2000 civarında kitap yardımında bulunduğunu belirti.

Yazar Nazan Taştan Yapıcı Programda kendi yazdığı bir de şiir okudu.

Adıyaman’lı Yazar Nazan Taştan Yapıcı’ya Business Channel Tv tarafından 2019 Yılı sektörünün en iyisi ve bilirkişisi sertifikası ödülü verildi.

 “2019 yılı Sektörün en iyisi ve bilirkişisi sertifikası ödülü”  alan, Adıyamanlılar Net Haber sitemiz Yazarı “Gazateci-Yazar Nazan Taştan Yapıcı’yı” tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Editör: Adıyaman Haber