Adıyamanlılar arasında bütünleşmeyi pekiştirmek adına bir grup Adıyamanlı tarafından kurulan Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu (ÇADAP) ‘ın Adıyaman’da ikamet eden üyeleri Adam Gibi Bir Yer Resturantta buluşarak bir iftar yemeği yediler.

Yemekte söz alan ÇADAP Kurucularından Burak Binzet, ÇADAP’ın bir dernek olmadığını tamamen gönüllülerden oluştuğunu belirterek, Adıyaman ve Adıyamanlılara hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız dedi.

Business Channel Tv'de yayınlanan Sema Baysal ile İŞKOLİK programına konuk olan ve Business Channel Tv tarafından 2019 Yılı sektörünün en iyisi ve bilirkişisi sertifikası ödülü alan ÇADAP üyeleri Simay Pasta Evi sahibi işletmeci Remziye Gürler ve Gazeteci-Yazar Nazan Taştan Yapıcı ve de Sabah Gazetesinin en başarılı isimleri listesinde ilk 15 kişi arasında sıraladığı Adıyaman Filarmoni Orkestrası Şefi Özgür Oğuz'u Tebrik ederek ÇADAP adına birer gül takdiminde bulundu.

İftar Yemeğinin ardından ÇADAP üyelerinin kendi aralarında sohbet etmesi ve hatıra fotoğrafı çektirmelerinin ardından son buldu.

Editör: Adıyaman Haber