Adıyamanlılar Vakfı’nın bu sene düzenleyeceği paneller dizisinin konusu "Gönül Şehri Adıyaman” olarak belirlendi.

Panelde, alanında yetkin isimler Adıyaman’ın tarihi, turistik ve kültürel değerlerini masaya yatıracak, yol haritası çizilecek.

Panel hazırlıkları için kurulan, Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri Ömer Özkartal, Mahmut Göksu, Başkanvekili Abuzer Korkmaz, Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Sabri Orman, Başkan Yardımcısı Ahmet Akay Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Oruç ve Denetleme Kurulu Başkanı Yusuf Tosun’dan oluşan komisyon, sıkı bir çalışmanın ardından hazırlıkları tamamladı.

- “GÖNÜL ŞEHRİ ADIYAMAN” PANELİNİN STARTI İSTANBUL’DA VERİLECEK

Paneller dizisinin ilki, 20 Nisan Cumartesi günü Zeytinburnu’ndaki Çırpıcı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

Saat 09.00’da başlayacak panelde, Adıyaman ve ilçeleri her yönüyle masaya yatırılacak.

Panele Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Sabri Orman, Prof. Dr. Bekir Karlığa, Yeni Dünya Vakfı Başkanı ve Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mahmut Göksu ile Dr. Nazif Çetin panelist olarak katılacak.

Paneller dizisinin ikincisi ise 21 Nisan pazar günü saat 14:00'de Ankara Melike Hatun Camisi Konferans Salonu’nda düzenlenecek.

Moderatörlüğünü Anayasa Mahkemesi Başraportörü Hamit Yelken’in yapacağı panele konuşmacı panelist olarak Anadolu Medeniyetler Müzesi Müdürü Enver Sağır, Yeni Dünya Vakfı Başkanı ve Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mahmut Göksu  panelist olarak yer alacak.

Panelin son ayağı ise Adıyaman’da 27 Nisan cumartesi saat 14:00 Adıyaman Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Moderatörlüğünü Dr. Kâmil Varınca'nın yapacağı panele Yeni Dünya Vakfı Başkanı ve Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Mahmut Göksu, Dr. Ramazan Aslan, Yazar Ebubekir Aytekin konuşmacı panelist olarak katılacak.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha