Adıyaman Yaşar Kırtasiye tarafından düzenlenen İmza etkinliğine Adıyamanlı  yazarlardan Nazan Taştan Yapıcı, A.Sırrı Özbek ve Yakup Tosun katıldılar.

İmza etkinliğinde Adıyamanlı yazarlara ÇADAP ( Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu) adına, ÇADAP üyelerinden Zeynep Güzin Yaşar çiçek takdimi, Burak Binzet, Dilvin Şirvan Toprak, Ömer Açıkgöz plaket takdimi yaptılar.

İmza etkinliğine ilgi büyüktü. Adıyamanlılar yazarlarına sahip çıkarak, aldıkları kitapları yazarlarına imzalattılar.

İmza etkinliğiyle ilgili görüşlerini aldığımız Yazar Nazan Yapıcı; “Bugün Mehmet Adil Yaşar beyin Yaşar Kırtasiye bünyesinde düzenlemiş olduğu imza etkinliğine Sayın A. Sırrı Özbek, Sayın Yakup Tosun ve ben Nazan Taştan Yapıcı katıldık. Kitabın önemine her zaman her yerde değiniyoruz, değineceğiz de. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm kitap sever dostlara sonsuz teşekkürler. Kitap kokulu daha nice etkinliklerde bulunup, aynı havayı solumak, kitapların zengin dünyasına insanları teşvik etmek en büyük temennimizdir. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan sevgili ÇADAP (Çağdaş Adıyamanlılar Dayanışma Platformu) aileme, Köşe yazarlığını yaptığım Adıyamanlılar Net Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Yaşar Beye  ve kitapların önemini yaptığı etkinliklerle sık sık tekrarlayan Sayın Mehmet Adil Yaşar beye ve muhteşem ekibine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Yazar Yakup Tosun’da yaptığı açıklamada; “Kitaplar Hayat dedik ve bugün çok güzel yeni hayatlar ile bir arada olduk. Bu güzel organizasyona evsahipliği yapan Mehmet Adil Yaşar ve Ekibi başta olmak üzere, güzel yürekli insanların bir araya gelip kurduğu ÇADAP ( Çağdaş Adıyamanlılar Dayanaşma Platformu ) üyeleri Sevgili Dilvin Şirvan Toprak Hanım, Burak Binzet Bey ve Ömer Açıkgöz’ün  plaket takdimi ile bizleri onore etmesinden, imza gününe gelemeyerek mesaj yazan, arayan dostlara! ve tabi ki böylesi güzel güneşli bir tatil gününü bizlere ayırıp bizat gelip kitaplarını imzalatan yüreği güzel insanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Editör: Adıyaman Haber