Vali Demirtaş "Emanet Sağlam Ellerdedir" dedi.

            Sayın Valimiz Mahmut DEMİRTAŞ`ın  başta "Beş Pınar Vadisi Projesi" olmak üzere yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı adı altın harflerle Adıyaman`ın unutulmazları tablosuna yazılmıştır. (Adıyamanlıların Gönül tablosuna yazılmıştır.) 

            Sayın Valimiz Mahmut DEMİRTAŞ`ın Adana iline kararnamesi çıktıktan sonra  vedalaşmak amacıyla kendisini makamında ziyaret ettim.

            Adıyaman`a yaptığı hizmetlerden ve verdiği olağanüstü emeklerinden dolayı teşekkür ederek her Adıyamanlı gibi gitmesinden üzüntü duyduğumu, ancak ikinci memleketim olan Adana gibi şirin ve büyük bir şehre Vali olduğu için de onun adına sevindiğimi söyledim.

            Kendisi de Adıyaman`ı çok sevdiğini ve bu dört yıllık süre zarfında kendisini Adıyamanlı hissettiğini ve en önemlisi ise Adıyaman`da devam etmekte olan bazı projelerini yarım bırakıp gideceği için üzgün olduğunu, ancak "emaneti sağlam ellere teslim ettiğim için de çok mutluyum" dedi.

"Yeni Valiniz Abdullah ERİN yakinen tanıdığım ve sevdiğim bir kardeşimdir. Abdullah Bey çok dürüst, çok çalışkan, yardımsever, tuttuğunu koparan, büyük bir ahenk ve azimle çalışmayı seven, başarısızlığa asla tahammülü olmayan ve başarıları da ödüllendiren bir yapıya sahiptir.

            Yarım kalan projelerimi süratle tamamlayacağına ve Adıyaman için daha güzel projelere imza atacağına inandığım birisidir" dedi.

            Henüz Sayın Valim Abdullah ERİN`le müşerref olamadım. Ancak gazeteci dostlarımdan edindiğim bilgiye göre, verdiği ilk mesajında; "Benim çalışma tempoma ayak uyduramayacak olanlar şimdiden gidebilirler" diyerek, birlikte çalışacağı insanlara daha fazla çalışmaları ve daha fazla fedakarlık yapmaları gerektiği mesajını vermiştir.

            Sayın Valimiz Abdullah ERİN`in Adıyaman`ımıza İnovasyon (yenilikçilik) çerçevesinde hayırlı ve güzel hizmetler yapması ve her alanda İlimizi komşu iller seviyesine yükseltmesi dileğiyle...

            Hoş Geldiniz, Şeref verdiniz Sayın Valim. Dualarımız Sizinledir...  

 

                                                     Fadlı DOĞAN (Fetli DOĞAN)

                                                         e-posta: [email protected]

                                                        https://www.facebook.com/fadli.dogan

                                                         http://www.antoloji.com/fadli-dogan/siirleri/

                                                       https://twitter.com/FADLIDOGAN?lang=tr