Adıyaman sorunlarıyla ilgili görüştüğünü dile getiren Başkan Dişkaya, Adıyaman’ın kentsel dönüşüm projesi ve Gerger ilçemizin yol projesi ile ilgili projelerin tamamlandığını, yatırım programına alındığını ve bunların dışındaki Adıyaman’ımızın tüm sorunlarıyla bire, bir Gazeteciler Cemiyeti olarak Adıyaman ile Ankara arasında büyük bir köprü görevimizi yerine getiriyoruz. İlimizin tüm sorunlarını kendimize dert etmiş. Sorunu çözümü içinde Vekillerimiz ile birlikte irtibat halinde görüşmelerimiz devam ediyor. Milletvekilimiz Ahmet Aydın beyefendinin bugüne kadar ilimize kazandırdığı projeleri ve yapımı devam eden projelerle yakinen ilgilenmesi bizleri mutlu etmiştir.

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise Adıyaman’a devasa projelerden biri olan Millet Bahçesi’nin Cumhurbaşkanımızın 100 günlük programına alındığını, çalışmaların süratle başlatıldığını söyledi.

Kentsel dönüşüm ile ilgili Sayın Bakan ile daha önce görüşmem olmuştu. Sayın TOKİ Başkanına talimatları vardı.Yakın bir zaman içerisinde Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç başkanımız ile birlikte TOKİ Başkanını ziyaret ederek,  Kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmaların TOKİ Başkanı ile görüşüp, süratle çalışmalara başlamasıyla birlikte Adıyaman’ımızı modern bir hale geleceğinin müjdesini sizlerle paylaşabiliriz.

Ayrıca, Adıyaman’ımızın sulama ile ilgili sorunların çözümü içinde DSİ Genel Müdürü ile sürekli irtibat halindeyim. Sulama projelerin bitirilmesi için. Temas ve çalışmalarımız devam etmektedir. Adıyaman’ın tüm sorunlarını çözüme kavuşturmak için milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte yoğun bir mesai çalışmamız sürmektedir. Durmak yok yola devam dedi.

Editör: Adıyaman Haber