Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fatih Doğan ve Hastane yöneticilerinin katıldığı toplantıyla programın açılışı yapıldı.

Hastanede görev yapan hekim ve eğitimci hemşireler tarafından yoğun bakım hemşireliği kapsamında yapılacak sunumlarla devam edecek olan eğitim programına, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep illerinden toplam 13 katılımcının katıldığı eğitim programı 18 Ekim 2019 tarihinde tamamlanacak.

Eğitim programının sonunda yapılacak yazılı ve uygulamalı sınav sonucunda başarılı olan katılımcılara, Sağlık Bakanlığı onaylı “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası” verilecek.

Eğitim programlarının sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinde çok önemli olduğunu vurgulayan Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Fatih Doğan, “Sahip olduğumuz fiziki mekânlar ve teknolojik alt yapımız sayesinde halkımıza yüksek standartlarda sağlık hizmeti sunuyoruz. Sunduğumuz Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmanın diğer ayağı da nitelikli insan kaynaklarıdır. Bu amaçla ülkemizin sağlık sistemine bizlerde katkı sunmak için eğitim programları, seminerler, sempozyumlar düzenliyoruz.Bu amaçla düzenlediğimiz yoğun bakım eğitim programımız bu gün itibarı ile farklı illerden gelen 13 katılımcımızla başlayacaktır. Hastanemiz bu tarz eğitim programlarını düzenlemeye devam edecektir.” dedi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha