Yavuz Selim İlkokulunda düzenlenen kermeste veliler ve öğrenciler tarafından hazırlanan yemekler ve tatlı çeşitleri satışa sunuldu. Kermesten elde edilen gelirin, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacağı belirtildi.

Kermese Adıyaman Milli Eğitim şube müdürü Ömer Faruk Güneş, Cevdet Ataoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, STK temsilcileri, Okul Müdürleri, okul öğretmenleri, mahalle sakinleri ve öğrenciler katıldı.

Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Mahmut Balcı Kermeste yaptığı konuşmada öncelikle çalışma arkadaşlarıma, yönetici arkadaşlarıma, öğretmen arkadaşlarıma, velilerimize ve siz basın mensubu arkadaşlarımıza okul yönetimi adına teşekkür ediyorum diyerek Okul aile birliğinin tertiplediği Sosyal etkinlikte bir araya geldik, ilgi yoğun, katılım iyi, öğrencilerimiz, veliler ve komşu esnaf ve mahalle Sakinlerinin yoğun ilgi ve desteği var, buradan elde edilecek gelir öğrencilerimiz ve okulumuzun önemli ihtiyaçlarına destek olacak. Bu tarz sosyal etkinliklerin artarak devam etmesi konusunda yoğun talep var, Emekleri geçen tüm arkadaşlara velilere teşekkür ediyorum dedi. Okul Müdür Yardımcısı Zabit Gündüz Okulumuzun sosyal faaliyetleri içerisinde etkinlik olup, okulumuzu tanıtmak ve velileri kaynaştırmak, öğrencilerimizi sosyal faaliyetin içerisine katmak için yaptığımız güzel bir çalışma oldu, Velilerimizin ilgisi çok fazla, öğrencilerimizin de bir nebze ders dışına alıp etkinliklerde bulundurmak güzel oldu, Emeği geçenlere teşekkür ediyor. Velilerimizi, perşembe ve Cuma günü devam edecek etkinliğimize davet ediyoruz dedi.

Editör: Adıyaman Haber