Adıyaman Belediyesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen YADES projesi kapsamında Adıyaman'daki 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik gezi programına devam ediyor.

Başkan Kılınç’tan 'Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' mesajı Başkan Kılınç’tan 'Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' mesajı

Proje kapsamında Adıyaman Belediyesi'nin destekleriyle daha önce Safvan bin Muattal Türbesi'ne giden YADES üyesi 65 yaş üstü vatandaşlar, bu kez Şanlıurfa gezisine katıldı. Gerçekleştirilen kültürel gezi kapsamında ilk olarak Atatürk Barajı seyir tepesine çıkan Adıyamanlı vatandaşlar, daha sonra Hz. Eyyup Peygamber'in çile çektiği ve şifalı su kuyusunun bulunduğu Hz. Eyyup (as) Sabır Makamına giderek dua etti. Öğle yemeğini Hz. İbrahim Peygamber'in ateşe atıldığında düştüğü yer olarak bilinen Balıklıgöl'de yiyen heyet, Urfa Kalesi, Halil-ü Rahman Camii ve Tarihi Kapalı Çarşıyı gezdikten sonra şehre döndü.

Program sonunda memnuniyetlerini dile getiren YADES üyeleri, organizasyonu yürüten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Adıyaman Belediyesi'ne teşekkür etti.

Editör: Adıyaman Haber