Tezkere aldıktan yıllar sonra sosyal paylaşım sayfaları ile kitle iletişim araçları vesilesiyle birbirlerine ulaşan asker arkadaşları, sivil hayatta da görüşmeyi sürdürüyor.

Her biri ülkenin değişik bölge ve illerinde olmasına rağmen, 3 yıl önce Kayseri’de buluşarak hasret giderdiler.

Bununla yetinmeyerek, arkadaşlıklarını devam ettirmek için yılda bir kez buluşacaklarına dair karar alan arkadaşlar, bunun üzerine 1 yıl önce Adıyaman’da, ardından Gaziantep’te toplandı.

-"TÜRKİYE'DE İLK VE TEK BULUŞMA"

Bu yıl ise, Denizli’de görüşen  42 asker arkadaş, kendi aralarında grup başkanı ve yönetim kurulu üyelerini seçerek, bundan sonraki organizeleri başkan ve yönetime bırakmayı, ayrıca önümüzdeki yıl Nevşehir’de buluşmayı kararlaştırdı.

Başkanlık görevini üstlenen Hanifi Kaya ve yönetiminin organizesiyle her yıl buluşacakları belirtilen asker arkadaşı buluşmaları,muhtemelen Türkiye’de ilk ve tek buluşmadır. 

İlk organizasyona 3 yıl önce imza atan Başkan Hanifi Kaya ve Kadir İmam, gelenekselleştirdikleri bu organizasyon dolayısıyla memnun olduklarını ve bunu ilelebet devam ettireceklerini kaydetti.

Denizli programına katılan grup çok mutlu olduklarını belirterek, her yıl daha çok sayılarını artırarak katılım sağlayacaklarını belirtti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha