Vali Kalkancı Başkanlığında gerçekleşen ziyaretlere Adıyaman Milletvekilleri Halil İbrahim Fırat, Muhammed Fatih Toprak, Yakup Taş, Abdurrahman Tutdere, Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Gürfidan, Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Karayılan, Vali Yardımcıları Ayhan Akpay, Yasin Yunak, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Siyasi Parti Başkanları, STK Temsilcileri ve bazı kurum amirleri katıldı.
Vali Nurullah Naci Kalkancı ve beraberindeki heyet, ilk olarak İl Jandarma Komutanlığına geçerek, askeri personel ve vatani görevini yapan askerlerle bayramlaştı. Burada vatani görevini yapan askerlere yakın ilgi gösteren Vali Kalkancı, tüm personele sevdikleriyle birlikte sağlık ve huzur içerisinde nice güzel bayramlara erişmeleri temennisinde bulundu
Buradaki ziyaretin ardından Polisevine geçen Vali Nurullah Naci Kalkancı ve protokol üyeleri, Emniyet personeli ile tek tek tokalaşarak bayramını kutladı. Emniyet personeline aileleriyle birlikte nice bayramlara erişmeleri temennisinde bulunup, görevlerinde başarılar diledi.
Kurban Bayramı bayramlaşma programının son durağı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Safvan Çocuk evleri oldu. Vali Kalkancı ve protokol üyeleri, burada koruma altındaki çocuklarla bayramlaşarak, çocuklarla sohbet edip yakın ilgi göstererek,  çeşitli hediyeler verdi.   

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha