Vali Mahmut Çuhadar, Diyanet Gençlik Merkezi hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla Adıyaman Belediyesi tarafından İl Müftülüğüne 25 yıllığına tahsis edilen ve GAP İdaresi tarafından donanım ve iç tefrişatı yapılarak önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak olan Diyanet Gençlik Merkezini inceledi.

İnceleme sırasında Vali Çuhadar’a İl Müftüsü Mehmet Taşçi eşlik etti.

Vali Çuhadar, donanım ve iç tefrişat çalışmaları devam eden ve önümüzdeki günlerde hizmete sunulacak olan Diyanet Gençlik Merkezini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Diyanet Gençlik Merkezinde yaptığı incelemelerinin ardından bir açıklama yapan Vali Çuhadar, “Burası gençlerimizin bir araya gelip beraber faaliyet yapabilecekleri, ders çalışabilecekleri ve içerisinde kütüphane, bilgisayar odası, konferans salonu ve çok amaçlı salonun bulunacağı bir merkez haline gelecek.  İl Müftülüğümüz bünyesinde hizmet verecek olan gençlik merkezinde devletine, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerler ile mukaddesatına bağlı bir gençlik yetiştirilmesi hedefleniyor. Gençlik merkezi, gençlerimizin manevi ve kişisel gelişimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerine de katkıda bulunacak. Amacımız, yarınımızın teminatı olan gençlerimizi her alanda donanımlı, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirmektir. İnşallah bu merkezin tadilat ve tefrişatını kısa zamanda bitirip gençlerimizin hizmetine sunarız."şeklinde ifade etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha