Türkiye genelinde meslek dalların da usta öğreticilerinin sorunları ve özlük haklarının daha iyi bir noktaya getirilmesi adına Meslek Eğitimcileri Usta Öğreticiler Federasyonu Adıyaman İl Temsilciliği açıldı.

Açılışa Meslek Eğitimcileri Usta Öğreticiler Federasyonu Genel Başkan Dilek Bayındır, İl Temsilcisi Hüseyin Özdaş, Dernek Başkanı Ayşe Sabancı ve çevre illerden Meslek Eğitimcileri Usta Öğreticiler Federasyonu üyeleri katıldı.

Meslek Eğitimcileri Usta Öğreticiler Federasyonu Adıyaman İl Temsilcisi Hüseyin Özdaş, “Adıyaman ve tüm Türkiye genelinde usta öğreticilerimizin özlük haklarını savunmamız için elde etmemiz için Türkiye geneli bir federasyon kuruldu. Bu federasyonumuz ile birlikte dernekler olarak yola çıkıyoruz. Bunun için Adıyaman’da Federasyon başkanımız yönetim ile ilgili Adıyaman’a davet ettik. Usta öğreticilerimizin sorunlarını sıkıntılarını dile getirmek için ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kurulan tüm dernek başkanlarımız, il temsilcilerimiz ile birlikte Adıyaman’ımız da bu tür toplantı gerçekleştirdik. Amacımız usta öğreticilerimizin özlük haklarını etmek” dedi.

Meslek Eğitimcileri Usta Öğreticiler Federasyonu Batman İl temsilcisi Çetin Doyan ise “Burada usta öğreticiler federasyonunun bir toplantısı gerçekleştirmek üzere toplanıyoruz. Buradaki amacımız Türkiye değişik yerlerinden dernek başkalarının bir araya gelip usta öğreticilerin sorun ve sıkıntılarını bir arada dile getirmektir amacımız” diye konuştu.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha