Adıyaman tarihinin en büyük altyapı yatırımına imza atan Adıyaman Belediyesi yeni sezona Yeni Mahalle’den başladı.
Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri tarafından Yeni Mahalle’desürdürülen çalışmalar kapsamında, Tut Yoluna 400’lük altyapı hattı döşediklerini söyleyen yetkililer, hedeflerinin mahallenin altyapı sorununu sıfıra indirmek olduğunu dile getirdi.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Adıyaman Belediye Bakan Yardımcıları M. Said Kutlu ve Reşit Bilgin, ASKİM Müdürü Emre Özdal’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan yetkililer, Adıyaman tarihinin en büyük altyapı çalışmalarının bu yılda devam edeceğini belirterek, “2014 yılının yaz mevsiminde başlayan ve şehirde en küçük altyapı sorunu kalmayıncaya kadar devam edecek olan altyapı hattı yenileme çalışmalarımıza bu yıl da Yeni Mahalle’den başladık. Daha önce mahallede yaşanan sorunları ortadan kaldırmak için gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda yoğun gayret ortaya koyan personelimize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Yeni Mahalle sakinleri ise Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya ve ekibine teşekkür etti.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha