Bir restaurantta düzenlenen Türkiye Gazeteciler Federasyonu 57. Başkanlar Konseyi toplantısı açılış yemeğine Adıyaman protokolü yanı sıra 60 ilden Türkiye Geneli Cemiyet Başkanları, 150 gazeteci, televizyoncu ve Adıyaman yerel gazete, internet sitesi temsilcileri katıldı.

Adıyaman yerel sanatçısı Delal Metin sahne alarak gazetecilere Adıyaman şarkıları söyledi. Söylenen şarkılara eşlik eden gazeteciler, doyasıya eğlendi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, toplantıya ilişkin açıklama yaparak, şunları söyledi:

“Ülkemizin en şirin illerinden Adıyaman’da gazeteciler federasyonun 57. Başkanlar konseyini yapıyoruz. 40 derece aşan sıcağa rağmen 60 civarında Türkiye geneli cemiyet başkanları, 150 civarında da gazeteci ve televizyoncu buradadır. Türkiye Gazeteciler Federasyonu en büyük amaçlarından biri Türkiye genelinde illerimizde yaptığımız bu etkinlikte illerin tanıtımını en önde tutuyoruz. Bizim de sorunlarımız var. Cumartesi günü bunu tartışacağız ama gerçekten İbrahim başkanın yapmış olduğu, cemiyetimizin yapmış olduğu bu etkinlik, gerçekten çok başarılı. Bu başarıyı diğer cemiyetlerimiz örnek almalıdır. Başta Valimize, belediye başkanımıza, oda başkanlarımıza ve ticaret odasına, cemiyet yönetim kuruluna teşekkür ederim”

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha