Üniversite Genel Sekreteri Esin Karayılan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Türk Kızılay’ı yönetim kurulu üyeleri rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Mehmet Turgut’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu..

Kızılay Adıyaman Şube Başkanı Bulut, burada yaptığı konuşmasında, "Bugün Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u makamında ziyaret ettik ve Kızılay Adıyaman şubesinin çalışmaları hakkında rektörümüze bilgiler verdik. Kızılay olarak Adıyaman Üniversitesinde görevli arkadaşlarımızla birlikte gerek kan bağışı, gerekse de diğer faaliyetler ile ilgili rektörümüzle fikir alış verişinde bulunduk. Birlikte yapacağımız çalışmalarda desteklerini arkamızda görmek bizlere güç verecektir."dedi.

Rektör Turgut ise, Kızılay Adıyaman Şubesinin yaptığı ziyaretten dolayı çok teşekkür etti.

Adıyaman Üniversitesi olarak Kızılay’ın her zaman yanında olduklarını ve ellerinden gelen desteği Kızılay’a sunacaklarını ifade eden Rektör Turgut, şunları kaydetti:

"Türk Kızılay’ı gerek ulusal gerekse uluslararası alanlarda başı sıkışan insanlara yardımlarını esirgemeyen ülkemizin en önemli sivil toplum örgütlerinden birisi…Hekim olduğumdan ötürü çalışmalarını yakından takip ettiğim Türk Kızılay’ı her anlamda ülkemizin gururu…Burada, öğrencilerimiz ve çalışanlarımızla birlikte yaklaşık 22 bin kişilik bir aileyiz. Elbette elimizden gelen her türlü desteği kendilerine sunacağız, bu, aynı zamanda bir vatandaşlık borcumuz zaten. Bugünkü nazik ziyaret ve temennilerinden ötürü Adıyaman Şube Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha