Parti binasına kalabalık bir grup ile gelen Tekdal, adaylık formunu doldurarak AK Parti İl Teşkilatı Başkanı Mustafa Varol’a verdi.

Parti binasında açıklama yapan AK Parti Adıyaman İl Başkan Adayı Zeynal Tekdal, “AK Parti’nin ilk kurucular kurulu üyesi olarak gençlik kolları teşkilatından başladık. Gençlik kolları sekreterliği, gençlik kolları siyasi ve hukuki işler başkanlığı yaptıktan sonra 2005 yılında AK Parti 1. olağan il kongresinde gençlik kolları başkan adayı oldum. O süreçte bize gençlik kolları nasip olmadı. Biz bu partimize hiçbir zaman küsmedik. Onurlu ve gururlu bir şekilde partimizin hizmetinde bulunduk. İnşallah bize bu il başkanlığı da nasip olursa biz partimizi daha zirveye, daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Partimiz her zaman zirveye, her zaman daha güzel yerlere laik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve Ak partimizin değerli gönüldaşları ile birlikte inşallah 2023 hedeflerine doğru Ak parti il başkanlığımız süreci ile birlikte daha iyi hizmetler yapmak için çalışacağız"dedi.

"Memleketimize daha iyi hizmetler getirmek için geçe gündüz demeden hep birlikte bu dava da elimizi taşın altına koyacağız" ifadelerini kullanan Tekdal, şöyle devam etti:

"Bizler AK partimizin hizmetinde halkımızın hizmet karlığına talibiz. Bu süreçte memleketimiz için de hizmet aşamasında en iyi neyse il başkanı olursak Adıyaman ile Ankara arasında bir köprü olacağız. Bu süreçte bütün Adıyaman’larımızın bütün dostlarımızın destekleri ile beraber daha güzel hizmetler yapacağız"

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha