24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan erken genel seçim için çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Adıyaman teşkilatı şehrin dört bir yanında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.
Son olarak, 24 Haziran’da yapılacak olan 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den 1. sıra adayı olan TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti İl Başkan Vekili Mehmet Dağtekin ve partililerle birlikte, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun ev sahipliğinde önce Adıyaman Belediyesi’nin Haziran ayı meclis toplantısınakatılarak meclis üyeleriyle, daha sonra da yine Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmet veren İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek itfaiyecilerle bir araya geldi.
Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun başkanlığını yaptığı meclis toplantısına katılan TBMM Başkan Vekili ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın ile AK Parti İl Başkan Vekili Mehmet Dağtekin ve partililer, belediye tarafından sürdürülen ve yapımı planlanan yatırımlar ile ilgili bilgi aldı.Ziyarette bir konuşma yapan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, yapılacak olan erken seçimin önemine dikkat çekerek, daha önce de dile getirdiği gibi 24 Haziran seçimlerinde Adıyaman’daki hedeflerinin Başkanlık seçiminde Türkiye rekoru kırmak, milletvekilliğinde de 5-0 yapmak olduğunu yineledi.
TBMM Başkan Vekili Aydın ise yaptığı konuşmada misafirperverliği dolayısıyla Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’ya ve meclis üyelerine teşekkür ederek, 24 Haziran’da 5’te 5 yapacaklarına inandıklarını ifade etti. Aydın, “24 Haziran sürecini en iyi şekilde geçirerek güzel neticeler alacağımız inşallah. Hedefimiz 5-0 yaparak Ankara’ya gitmek. İnşallah tüm teşkilatlarımızın başarılı çalışması ile bu hedefe ulaşırız” diye konuştu.
Heyet daha sonra Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, itfaiyecilerle bir araya geldi.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha