Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak amacıyla Türkiye’de ilk kez Adıyaman Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Yalnız Değilsin Reis, Adıyaman Seninle’ başlıklı imza kampanyasında toplanan imzalar yerine ulaştı.
2016 yılının Aralık ayında başlatılan ve yaklaşık bir ay süren imza kampanyasına yoğun ilgi gösteren Adıyamanlıların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi ve güvenini ortaya koyan imzaları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teslim eden TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Cumhurbaşkanı Külliyesinde gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Adıyaman’a davet etti.
Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından kısa bir bilgi veren Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, Adıyamanlıların kendilerine verdiği görevi yerine getirdiklerini söyleyerek, “TBMM Başkan Vekilimiz Ahmet Aydın ile birlikte dosyayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edip,50 bin imzayla kendilerini ilimize davet ettik” şeklinde konuştu.
TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu ve ‘Yalnız Değilsin Reis’ diyen 50 bin Adıyamanlı hemşerimizin imzalarıyla birlikte Cumhurbaşkanımızı Adıyaman’a davet ettik” dedi.
Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adıyamanlıların kendisine gösterdiği destek ve teveccühten büyük mutluluk duyduğunu ve programına göre kısa süre içerisinde Adıyamanlılara teşekkür ziyaretinde bulunacağını ilettiği belirtildi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha