Adıyaman'da görev yapan Savcı Uğur Er, tüm spor camiasından profesyonel ve amatör futbolcular, çeşitli kamu görevlileri ve müdürleri ile birlikte spor camiasının önemli isimleriyle dostluk maçı ile uğurlandı.

Düzenlenen dostluk maçının ardından Savcı Uğur Er'e, bu güne kadar Adıyaman'da görev yaptığı için hatıra ve teşekkür plaketi takdim edildi.

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, maç sonrası yaptığı açıklamasında, 2 yıldır Adıyaman'da görev yapan Savcı Er için tüm spor camiasıyla biraraya geldiklerini ifade etti. 

Keleş, açıklamasına şöyle devam etti:

"Bugün ilimizde yaklaşık 2 yıldır görev yapan cumhuriyet savcımız sayın Uğur Er beyefendinin ilimizden tayini çıkması sebebiyle tüm spor camiasından profesyonel futbolcular, amatör futbolcular ilimizde spor camiasının önemli isimleriyle hep beraber bir arada bulunarak sayın savcımızı bu akşam bir futbol maçıyla uğurladık. Tabi savcımız ilimizde mesleki yaşantısı yanı sıra ilimizde halkla iç içe sürekli sosyal kültürel faaliyetlerde her an yanımızda olan bir devlet adamıydı. Bu anlamda bizde gerek sağlık için spor gerek toplumsal ve sosyal anlamda kaynaşmamızı sağlayan en büyük araç olan spor vasıtasıyla bunu en iyi bir şekilde birlik beraberlik adına hep beraber burada ter attık. Tabi sporun toplumundaki en önemli ayağı zaten birlik beraberlik içerisinde toplumsal anlamda bu duyguyu harekete geçirmekte en büyük araç bu vesileyle bir araya geldik. Sayın savcımıza bundan sonraki yaşantısına ve mesleki hayatına başarılar diliyoruz. ve ilimizde de sürekli bu tarz sportif faaliyetlerle de inşallah her geçen gün birlik beraberliği vurgulamak adına bir arada olucaz burada olan herkese teşekkür ediyorum."

'Bay Gol' olarak tanınan eski futbolculardan Yaşar Bayram ise çok güzel bir maç oynandığını belirterek, "Dışarıda daire başkanlığına giden sayın Mete müdürümde aramızdaydı. Sayın Uğur savcımı çok seviyorduk. Bu gece pisten ayrılışının bir provasıydı. Spora vermiş olduğu katkıdan dolayı Adıyaman'da bir bütünleşmişti. Değerli kardeşlerimle biz her hafta burada top oynuyoruz,  geçmiş büyük futbol değerlilerimizle beraber çok güzel müsabakalar oluyor, bu gecenin bir anısıydı.  Bizim için yıllardır biliyorsunuz her platformda bu yaşta iyi olmaya çalışıyorum oynadığım futbolla attığım gollerle kendimi Adıyaman'a sevdirdim, kabullendirdim. Burada da kendi değerimin farkındayım herkes beni seviyor bende onları seviyorum bir Adıyamanlı olduğum için çok mutluyum. inşallah uzun yıllarca bu spor camiasında hizmet vermeye devam edeceğim."dedi  

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha