Başkan Kılınç’tan 'Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' mesajı Başkan Kılınç’tan 'Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' mesajı

Adıyaman’da bir kişi yürüdüğü yolda kimliği belirsiz şahıs ya da şahıslar tarafından yapılan silahlı saldırı sonucu vurularak yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Karapınar Caddesi Can Salon yakınlarında yolda yürüyen Zeynel Abidin T., iddialara göre yanından geçmekte olan bir araç içerisinden ateş edilen silahtan çıkan mermi ayağına isabet etti. Yapılan silahlı saldırı sonucu ayağından yaralanan Zeynel Abidin T., kanlar içerisinde yere yığılırken olayı gerçekleştiren şahıs ya da şahıslar ise araçla olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karıştı. Bacağından yaralanan Zeynel Abidin T., olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Zeynel Abidin T.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: iha