Adıyaman merkez Atatürk İlkokulu bahçesinde Şehit Mehmet Kılınç’ın eşi Ceyda Kılınç tarafından düzenlenen mevlit programına, şehidin babası Tayyar Kılınç, Adıyaman Valisi Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez, Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Gürfidan, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve eşi Ünzile Atasoy, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Hacı Erdengi, Jandarma Özel Harekat Personeli, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

İkindi namazına müteakip başlayan mevlit programında, Kura’n-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahi seslendirildi.

Vatanın mukaddesatı uğruna canlarını feda eden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Kılınç ve tüm şehitler dualarla anılarak Allah’tan rahmet dilendi.

Vali Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez, Şehit Uzman Mehmet Kılınç’ın eşi Ceyda Kılınç ve şehidin anne ve babasına yakın ilgi göstererek, üzerinde şehidin fotoğrafının bulunduğu ay yıldızlı bir tablo armağan etti.

Vali Aykut Pekmez, okunan mevlidi şerif sonrası şehidin babası Tayyar Kılınç ve eşi Ceyda Kılınç’a başsağlığı ve sabır diledi.

Vali Pekmez’in eşi Yeşim Pekmez ise, şehidin annesine başsağlığı ve sabır diledi.

Kaynak : PHA

Kaynak: pha