Şehit Uzman Çavuş Kemal Mermer’in Zey Köyüne bağlı KüçükolukluMezrasında düzenlenen mevlit programına, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı ve Eşi Yasemin Kalkancı, Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar ve Fatma Kulalar, Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve eşi Ünzile Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve eşi Kezban Alper, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Fehmi Çelik, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Zey Köyüne bağlı Küçükoluklu Mezrasına gelişinde Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı ve beraberindeki heyeti, Şehit Uzman Çavuş Kemal Mermer’in Babası Bilal Mermer, şehidinailesi ve köy halkı karşıladı. 
Öğle namazına müteakip başlayan mevlit programında, müftülük görevlileri tarafından Kura’n-ı Kerim ve mevlidi şerif okunarak ilahiler seslendirildi. Aziz vatanın mukaddesatı, milletimizin birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden Uzman Çavuş Kemal Mermer ve tüm şehitler dualarla anılarak Allah’tan rahmet dilendi.
Vali Nurullah Naci Kalkancı, okunan mevlidi şerif sonrası şehidin babası Bilal Mermer’e ve annesi Hayriye Mermer’e başsağlığı ve sabır dileyerek, ailenin acısını paylaştı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha