Turgut mesajında, Adıyaman Üniversitesi ailesi olarak, yeni umutlar ve yeni hayallerle, yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Türkiye'nin gelişip kalkınmasına katkı sunmak amacıyla hep birlikte yoğun bir tempoyla çalıştıkları 2019 yılını geride bıraktıklarını ifade eden Turgut, şunları ifade etti:

"Akademik, kültürel ve sanatsal alanlarda göstermiş olduğu başarılarla kalitesini her geçen gün artıran üniversitemizin, 2020 yılında daha başarılı bir yıl geçireceğine olan inancım tamdır. Yeni umutlarla karşıladığımız 2020 yılı, hedeflerimize ulaşmada yeni bir fırsat olması için var gücümüzle çabalayacağımız, başarı grafiğimizi en üst seviyelere çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımız bir yıl olacaktır. Yeni yılın, başarılara ve örnek projelere imza atacağımız, geçmişimizi unutmadan geleceğe emin adımlarla yürüyeceğimiz, refah ve huzur içinde yaşayacağımız bir yıl olmasını en içten dileklerimle temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 2020 yılının, değerli üniversite mensuplarımız, öğrencilerimiz ve öğrencilerimizin kıymetli aileleri için, ülkemiz ve insanlık için sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl olmasını diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

 

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha