Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Turgut, Alper’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

İkili, Adıyaman Üniversitesi ve Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü’nün birlikte yapabilecekleri çalışmalar hakkında görüş alıverişinde bulundu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Alper, “ Üniversitemizin Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u ağırlamaktan onur duyduk.  Ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Kendisine tekrar yeni görevinde başarılar diliyorum. Gerek Adıyaman adına, gerekse de Adıyaman Üniversitesi adına çok güzel hizmetler yapacağından hiç şüphemiz yok.” dedi.

Prof. Dr. Turgut ise İl Emniyet Müdürü Alper’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek, “Polisimizin bizlerin yanında her zaman ayrı bir yeri vardır. Ülkemizin, ilimizin ve üniversitemizin emniyetini sağlayarak insanların huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamasına katkı sunan emniyet personelimize Adıyaman İl Emniyet Müdürü Metin Alper nezdinde teşekkür ediyorum. Birlikte, ele ele güzel çalışmalara imza atacağız.” diye konuştu.

Prof. Dr. Turgut, ziyaret sonunda Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü onur defterini imzaladı.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha