Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yasin Çiçek’in de hazır bulunduğu ziyarette Turgut; fakültenin hasta kabul, muayenehane alanları ve laboratuvarlarında gerçekleştirilen faaliyetleri yerinde gözlemledi.
 
Çiçek’ten sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi alan Turgut, “Üniversitemiz ağız ve diş sağlığı alanında akademisyenlerimizin yürüttüğü çalışmalarla ve idari personelimizin de önemli katkılarıyla bölgede öncü olmayı hedeflemektedir. ” dedi.
 
Turgut, “Akademik, idari, sosyal ve teknolojik alt yapımız ile sürekli yenilenen ve gelişen bir üniversite olmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karşılıklı fikir alışverişleriyle birlikte eksikliklerimizi gideriyor, zayıf yönlerimizi güçlendiriyoruz. Akademisyenlerimizin, idari personelimizin ve öğrencilerimizin sesine kulak vererek ortak paydamız olan Adıyaman Üniversitesini daha da güzelleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bilim üretmek için gerekli tüm imkanları seferber ediyor; şehrimize, bölgemize ve ülkemize fayda sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Rektör Turgut, daha sonra fakültede tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Kaynak : PHA
Kaynak: pha