Faaliyete geçtiği günden bugüne yardımlarını aralıksız sürdüren Rahmet Eli Derneği bu ramazan ayında da yine 300 ihtiyaç sahibi aileyi sevindirdi.

Rahmet Eli Derneği Adıyaman şubesi sorumlusu Şaban Tunçmen; yaptığı açıklamada, dernek olarak ramazan ayı boyunca yardımları ihtiyaç sahiplerine yetiştirmek için gayret sarf ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Rahmet Eli derneği değerli genel Başkanımız Hacı Güçlü başkanlığında yönetim kurulu üyelerimizin ve hayırseverlerin desteğiyle yoluna devam ediyor. Bu ramazan ayında da yine dernek olarak kendi imkanlarımız dahilinde 300 adet gıda paketi hazırladık ve derneğimiz bünyesinde kayıtlı bulunan ailelerimize Ramazan ayı başından itibaren dağıtımını sağladık. Yardıma muhtaç çok ailemiz var. Gönül ister ki herkese yetişelim ama yetiştire bildiğimiz kadarına yardımlarda bulunuyoruz. Bu konuda derneğimizin kuruluşundan bugüne yapmış olduğumuz yardımlarda desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen genel başkanımız Hacı Güçlü beye teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Rabbim birlerini bin etsin inşallah. Durumu iyi olan herkes bu şekilde üstüne düşeni yaparsa inanıyorum ki ilimizde çok daha fazla gariban ailemize destek sağlanmış olur. Dernek olarak çalışmalarımız ve yardımlarımız aralıksız olarak devam edecektir."

Kaynak : PHA
Kaynak: pha