Köyün alt yapı sorunun tamamen çözüme kavuşacağı projenin yapım aşaması tüm hızıyla devam ediyor.

Kavurucu sıcağa rağmen aralıksız bir şekilde yapımı devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, işçilerle ve köy halkıyla biraraya geldi.

Göçeri Köyünde ekipleriyle birlikte hummalı bir çalışma içerisinde olduklarının altını çizen Başkan Mehmet Can Erdoğan, devam eden projenin önemine dikkat çekti.

Tapulaşma kapsamında Göçeri Köyünde devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde incelediklerini dile getiren Erdoğan, şu bilgileri verdi:

"Göçeri Köyü her ne kadar da köy olsa bile hastanesi, Jandarma komutanlığı ve 4 bin kapasiteli okulu olan bir yerleşim alanımızdır. Burası adeta küçük bir ilçe konumundadır. Bu köyümüzde alt yapı çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 9 bin metrelik bir alanda alt yapı için borular döşenmekte. Bu çalışmalar için 150 adet logar döşeniyor. Bu köyümüzde 5 bin kişilik bir depomuzun da yapımına devam ediyor. Ayrıca bu köyümüzün içme suyu ve yolları konusunda herhangi bir eksikliği bulunmamaktadır. Çöpler düzenli olarak toplanmaktadır. Ayrıca bu köyümüz örnek bir köydür. AK Parti hükümetimiz olarak bütün gücümüzle birlikte köylerde yaşam standardının artması için var gücümüzle çalışıyoruz. Alt yapı çalışmalarımız bittiği vakit bu köyümüzde kilitli parke çalışması da başlayacaktır. Köyümüze modern bir taziye evinin kazandırılması için ihale aşamasının sonuna gelindi. Jandarma komutanlığı bu köyümüzde olduğu için bütün resmi işlemler bu köyümüzde yapılmaktadır. 27 köyümüzün ortak notası bu köyümüzdür. Yapılması gereken hizmetleri de yerinde inceleyerek, muhtarımızla istişare içerisinde oluyoruz. En geç 2019 yılının ortasını kadar bu köyümüzün bütün sorunları sona erecektir. Tapulaşma Reformu Genel Müdürlüğü kapsamında bu köyde çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Çalışmalarımız bittiği vakit köylerimizde sorunlar bitmiş olacaktır. Bütün köylerimiz en kısa zamanda alt yapılarına kavuşmuş olacaklar. “Alt yapı” demek” modern bir hizmet” demektir.” Bu hizmetin halka sunulmasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın’a, İbrahim Halil Fırat’a, Muhammed Fatih Toprak’a ve Yakup Taş’a çok teşekkür ediyorum. Ahmet Aydın, bu köyümüze hizmetin en hızlı bir şekilde gelmesi için yoğun çaba sarf etti”

Köy muhtarı Ali Erdem ise yapılan çalışmaların son bulmasıyla köylerinde sorunların çözüme kavuşacağını bildirerek, yetkililere teşekkür etti.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha