Özel Elif Hatun Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleşen kutlamaya Özel Elif Hatun Rehabilitasyon Merkezi öğretmen, öğrenci ve aileleri katıldı.

Özel Elif Hatun Rehabilitasyon Merkezi sahibi Celal Çıtrık, öğretmen ve öğrencilerle birinci yıl kutlaması kapsamında pasta kesti.

Bir yılda hedeflerine ulaştıklarını için mutlu olduklarını ifade eden Özel Elif Hatun Rehabilitasyon Merkezi sahibi Celal Çıtrık, “Özel Elif Hatun Rehabilitasyon Merkezi 2017 yılında eğitime açılmıştır. Farklı gelişen çocuklar ve aileleri Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Hizmeti vermek amacıyla Adıyaman’da hizmete girmiştir. "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız" ilkesi doğrultusunda hizmetlerini başlatan kurumumuz açıldığı günden bugüne kadar alanında uzman kadrosu ile ve insana hizmet etme bilinci ile yola çıktık. Çocuğun gelişimine katkı sağlamayı hedeflemektedir. İlk olarak sevgi, doğayla bir eğitim amaçladık. Yüz kayıtlı öğrenci hedefimizdi. Bugün itibariyle yüz kayıtlı öğrenciye ulaştık. İkinci yılımızın hedefi 250 öğrenci. Daha güzel bir eğitim, daha kaliteli bir eğitim amaçlamaktayız. Bu yıl ki başarımız yüzde yüz oldu. Emeği geçen özel eğitim sevdalıları arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yapılan açıklamanın ardından hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı ve program sona erdi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha