İftar programına Özel Adıyaman Park Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dal, Başhekim Sadık Eryılmaz, Anestezi ve reanimasyon Uzmanı Dr. Hüseyin Göksu, Kulak Burun-Boğaz uzmanı Dr. Ümit Tolu, Yönetim kurulu üyesi Derviş Dal  ve hastane çalışanları aileleriyle katıldı.

Hastane olarak Özel Adıyaman Park Hospital çalışanları ile bir araya geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dal, “Programımıza katılan herkesin Ramazan ayını kutluyorum. Burada Park Hospital Hastanesi olarak gerçekten çok güzel bir ortamda, çok güzel bir aile ile beraber olmaktan dolayı ben ve ekibim adına çok mutluyuz. Tüm arkadaşlarımıza afiyet olsun. Park Hospital Hastanesi olarak bütün Ramazan’larda, mübarek günlerde, beraber olmayı istiyoruz. Bu da bunun bir örneği, daha önce tıp bayramı nedeniyle beraber olmuştuk. Bu güzel günlerde ailemizle birlikte olmak bizim için mutluluk. Biz de Gaziantep’ten ailemizle beraber geldik. Bu büyük aile ile beraber olduk” dedi.

Başhekim Sadık Eryılmaz ise “Biz büyük bir aileyiz. Dönem dönem bir arada olmamız lazım. Ramazan da hayırlı bir aydır. Bu vesile ile arkadaşlar ile bir araya gelip en azından aile bütünlüğümüzü koruyalım. Daha büyük aile olma hedefindeyiz. Dönem dönem bu tür programlarımız olacaktır” diye konuştu.

Özel Adıyaman Park Hospital hastanesine iftardan dolayı teşekkür eden  Park Hospital Hastanesi Anestezi Doktoru Hüseyin Göksu da “Öncelikle bu yemeği organize eden Yönetim Kurulu Başkanı sayın Mehmet Dal ve Derviş Dal ile Başhekimimiz Sadık Eryılmaz’a teşekkür ederim. Çalışan tüm arkadaşlara, ailelerine, bu güzel akşamda, bu mübarek ramazan akşamında, bizimle birlikte oldukları için ayrıca bir teşekkürü bir borç biliyorum. Herkese saygılar sunuyorum” açıklaması yaptı.

KBB Uzmanı Ümit Tolu da “Yönetim kurulumuza teşekkür ederim.  İnsanları bir arada tutmak, birleştirmek amacıyla bu programlar en güzel örneklerinden biri. İftarlar bizim ramazanda hissiyatlarımızın açığa çıktığı, kendimizi daha iyi hissettiğimiz, günün anlamını yaşadığımız, bereket aylarıdır. Bir yudum suyla orucumuzu açtığımız zaman hissettiğimiz o mutluluğu arkadaşlarımız ile paylaşarak çoğaltıyoruz. Bu imkanı bize verdiği için yönetim kuruluna teşekkür ederim. Arkadaşlar ile birlikte olmak güzel, size de teşekkür ederiz” diye konuştu.

Uzman Dr. Mehmet Gül ise konuşmasında şunları söyledi:

“Ramazan ayının ve önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Ramazan bayramının tüm ülkemize ve İslam alemine hayırlı olmasını diliyoruz. Özellikle yönetimimize bize bir arada iftar etme imkanı sundukları için teşekkür ederim. Bütün hastanelerin bir arada olması, ramazan’a yakışan bir ortam sunuyor. Kendilerine teşekkür ederim.”

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha