Öz Büro iş Sendikası Kadın Kolları Başkanı Feryal Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Fatih Doğan'ı ziyaret etti.
Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri, 696 sayılı KHK ile taşeron işçilerin sürekli işçi kadrosuna geçişinin ardından geçiş sürecinde verdiği desteklerden ötürü Doğan'a teşekkür etti.
Yaşar, burada yaptığı konuşmada, çalışanların haklarında ve çalışma şartlarının iyileştirmesinde Doğan’ın büyük katkılar sunduğunu söyledi.
Taşeron işçilerinin kadroya geçişinde Doğan’ın tüm çalışanları kardeşi gibi görerek sahiplendiğini belirten Yaşar, “Bizler taşeron olarak görev yaptığımız süre içerisinde bizleri hiçbir zaman alt sınıf insan olarak görmedi. Her birimizi bir kardeş bir ağabey olarak gören Başhekimiz Fatih Doğan'ın geçiş süresinde ise yoğun çalışma temposuyla bize çok büyük destekleri oldu. Bundan dolayı sayın Başhekimiz Fatih Doğan'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
-"KADRO ALANLARIN VERİMLİ ÇALIŞMASI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ"
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Doğan, hastane çalışanlarının tamamını bir ailenin ferdi olarak gördüklerini ifade etti.
Çalışanların emeklerinin karşılıksız kalmadığını vurgulayan Doğan, şöyle konuştu:
 “Kadroya geçişin ardından arkadaşlarımız daha verimli çalışarak bizlerin yüzünü kara çıkartmadılar. Bundan sonrada daha özverili çalışmalar sergileyeceklerinden eminim. Kadroları çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun."

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha