Parti binasında gerçekleşen ziyarete Öz Büro İş Sendikası Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Feryal Yaşar, yönetim kurulu üyeleri Yeliz Erdil, Süheya Göksu, Zeliha Demirci, Bahar Aşılan ve Meliha Sapdüzen katıldı.
Cumhur İttifakından dolayı MHP Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Esma Uçar'ı ve yönetimini ziyaretinde konuşan Öz Büro İş Sendikası Adıyaman İl Kadın Kolları Başkanı Feryal Yaşar, "Cumhur İttifakından dolayı Esma hanıma teşekkürlerimizi ilettik, çok gurur verici, onur verici. Çünkü ülkemizin geleceği için, birlik beraberliğimiz için, hiçbir şeyi gözetmeden, çıkarsız, bizde bu Cumhur ittifakında varız denildi. Devlet Bey yine Devlet'liğini yaptı, ayrıca bize taşeron meselesinde destek olmuştur, defalarca dile getirmiştir, onun içinde teşekkür etmek istiyorum kendilerine. Cumhur İttifakından dolayı inşallah Cumhur ittifakından dolayı başarılı bir şekilde çıkarız." dedi.
Emekçi kadınların emeğini gördüğünü belirten MHP Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Esma Uçar, "Bugün burada emekçi kadınları gördüm, kadınların emeklerini gördüm ve bu emeğin kadınlar üzerindeki emeğini gördüm. Evet Cumhur ittifakı destek konusu oldu konuşmalarımızda ama Cumhur ittifakından kadınların rolü, kadınlarımızın emekleri, kadınlarımızın harcadığı çabayı görüyoruz. Kadınlar biraraya gelerek çok güzel şeyler ifade edebiliyor. Cumhur ittifakında tabiî ki bir araya geleceğiz ve desteğimizi birbirimize yansıtacağız. Yansıyor da şuanda, arkadaşlarımız buraya geldiler. Milliyetçi Hareket Partisi'nde bizleri ziyaret ettiler ve bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her anlamda ve her konuda kendilerinin yanındayım her anlamda hissettireceğim"diye konuştu.

Kaynak : PHA
Kaynak: pha