Alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlik kapsamında öğrenciler, işaret diliyle şarkı söyledi, piyona çaldı ve okul folklor ekibi halay çekip anneler gününü kutladı.

Yapılan etkinliğe vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, ellerinde cep telefonları ile öğrencilerin etkinliklerini kaydetti. Vatandaşların bir kısmı şarkılara alkış çalarak ve söyleyerek eşlik etti.

Bir yandanda öğrenciler yaptıkları robotları sergiledi. Vatandaşlar, robotları beğenerek öğrencileri tebrik etti.

Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Simya Koleji Müdürü Mehmet Akif İzci, “Simya koleji görevlisi olarak ve anneler bir evladı olarak Anneler günü kutluyorum. Anneler günü kutluyorum ifadesi hafif bir ifade, annelerimizin ellerinden öpüyorum. Biz de Simya koleji olarak bugünü etkinlikler ile doldurduk. Hem de engelliler haftasındayız. Öğrencilerimizin güzel bir çalışması olmuştu. Güzel bir engelliler haftası kutlayarak bugünü de değerlendirmiş olduk. Velilerimiz çok duyarlı Simya Koleji velileri gerçekten her gün kıymetini fazlası ile biliyorlar. O gün hak ettiği değeri veriyorlar, sağ olsun bizi yalnız bırakmadılar. Destek verdiler. Biz de onlarla bir etkinlik gerçekleştirdik” dedi.

Yapılan etkinliğin ardından program, öğrencilerin vatandaşlara karanfil takdimi ve piyano resitali ile sona erdi.

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha