Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Adıyaman Belediye Başkanlığı görevinde 3'üncü ayını doldurmak üzere olan Dr. Süleyman Kılınç’ın göreve başladığı günden bu yana şehrin önemli konuları üzerinde çalışmalar yaptığını belirterek, Başkan Kılınç’ın her zaman yanında olduklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ın göreve gelir gelmez kendileriyle bir araya geldiğini ve sorunları hakkında bilgi edindiğini de sözlerine Taş, şunları kaydetti:

“Görevinde henüz 3'üncü ayını doldurmamasına rağmen, ilin birçok önemli sorunuyla ilgili gerekli çalışmalara imza atan, mahallelerin problemlerini daha iyi bilmek adına biz muhtarlarla birkaç kez bir araya gelen Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç’ın Adıyaman’ımız adına çok önemli işlere imza atacağına inancımız tamdır. Üç ay gibi kısa bir sürede bu kadar özveriyle çalışan başkanımız ve ekibine destek olmak biz Adıyamanlıların görevidir. İnşallah el birliğiyle ilimizi daha da yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Bu anlamda bize ne zaman görev düşerse Başkanımızın yanında olduğumuzu bilmelerini isteriz."

Adıyaman’ın hak ettiği hizmetlere kavuşabilmesi için Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a biraz süre verilip, sabırla beklenmesi gerektiğini ve ona destek verilmesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, Adıyaman’ı güzel günlerin beklediğini söyleyerek konuşmasını tamamladı.

 

Kaynak : PHA
Kaynak: pha