Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Muhtarları Barış Pınarı Harekatı’na destek amacıyla Adıyaman İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ercan Atasoy’u ziyaret ederek Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim Hediye etti.

Dernek Başkanı Hacı Mustafa İlik, ziyareti Barış Pınarı Harekatını desteklemek amacıyla gerçekleştirdiklerini belirterek, "Vatanımıza birlik, bütünlük içerisinde her zaman yanında olduğunu belirtmek için buradayız, biliyorsunuz şuan da iç ve dış mihraplardan arınması için birlik ve bütünlük şart, bizlerde bu bütünlüğümüzü bu birliğimizi muhtarlar olarak sunmaya çalıştık."

Dernek Başkanı İlik, şöyle devam etti.:

"Operasyonda bulunan Mehmetçiklerimiz, Polis teşkilatımız gerçekten ciddi anlamda görev üstlenmişler bizlerde her zaman onlara dualarımızı eksik etmeyeceğiz bu vatan uğrunda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, sivillerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var, bu birlik ve beraberlik tabi ki top yekün olmalı. Düne kadar ülkemizin yanında olup da bugün ülkemizi sırtını dönenlere tek çağrıda bulunuyorum, yanlış yapıyorsunuz hep birlikte el ele vererek bu yüce bayrağımızı indirtmeyelim.  Allah bu milletimizin yar ve yardımcısı olsun diyorum. Allah Mehmetçiklerimizin tırnağını taşa deydirmesin diyorum."

Kaynak : PHA
Haberin Videosu :
Kaynak: pha